Cotidian Judetean de Atitudine si Informare
Astazi:  
Dunărea Corabia, la Unirea Ursa!
Dunărea Corabia evoluează duminică, în deplasare, de la ora 11.00, contra celor de la Unirea Ursa, contând pentru etapa a patra a Ligii a V-a.
SPORT
AS Milcov, în propriul fief cu Oltul Scorniceşti!
Trupa antrenată de Cătălin Ristea evoluează duminică, pe teren propriu, de la ora 11.00, cu cei de la Oltul Scorniceşti.
SPORT
Sportul, pe teren propriu cu Chindia Târgovişte!
Echipa pregătită de Laurenţiu Urîtu joacă sâmbătă, în faţa propriilor suporteri, de la ora 17.00, contra celor de la Chindia Târgovişte, poziţia a doua în clasamentul seriei 3 a Ligii a III-a.
SPORT
FC Olt, acasă cu Fortuna Câmpina: noroc bun!
Divizionara a doua FC Olt joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11.00, în compania nou-promovatei Fortuna Câmpina, locul doi în ierarhia clasamentului seriei Vest a Ligii a II-a.
SPORT
Vediţa Coloneşti, pe terenul celor de la Grădinile!
Liderul actualei ediţii de Liga a IV-a, Vediţa Coloneşti, evoluează duminică, în deplasare, de la ora 11.00, cu cei de la Viitorul Grădinile.
SPORT
Vedea Văleni, acasă cu Oltul Curtişoara!
Echipa lui George Şofaru joacă duminică, pe teren propriu, de la ora 11.00, în compania celor de la Oltul Curtişoara.
SPORT
Recolta Stoicăneşti, în fieful Voinţei Băbiciu!
Ocupanta locului secund în ierarhia clasamentului Ligii a IV-a, Recolta Stoicăneşti, se deplasează la Băbiciu, în vederea disputei cu locala Voinţa care va începe duminică, de la ora 11.00.
SPORT
Rafailă: ”Cu Chindia trebuie să ne revenim, altfel va fi rău pentru toţi!”
Adrian Rafailă spune că Sportul Vişina Nouă trebuie să aibă o altă atitudine în partida de sâmbătă cu FC Chindia Târgovişte, locul secund în seria 3 a Ligii a III-a.
SPORT
Vezi toata arhiva
 
Pagina: 1 2 3 4 5
.


Stagiari pentru Cardiologie şi ATI

SJU Slatina ar putea rezolva problema medicilor care lipsesc de pe sectiile cu medici lipsa. Criza acută de doctori de la nivel naţional se propagă şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde pe două secţii se înregistrează deficit. Conducerea unităţii speră ca în cel mult un an să rezolve cel puţin problemele de pe Secţia de Cardiologie.

Omul zilei

Prefectul Silviu Neacşu, pentru implicarea de care dă dovadă în rezolvarea problemelor cu care se confruntă primăriile din judeţ.

Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de cum au fost asteptati elevii, in noul an scolar, in unitatile de invatamant oltene?
  
VREMEA OLTULUI

Întrebarea zilei

Pentru a raspunde intrebarilor noastre sau pentru a participa la dezbaterile publice, fie accesati site-ul www.gazetaoltului.ro, sectiunea INTREBAREA ZILEI, fie ne scrieti pe e-mail: gazetaoltului@yahoo.com, redactia@gazetaoltului.ro sau pe adresa redactiei.

În ce comună din judeţul Olt urmează să se construiască o grădiniţă nouă?

Comenteaza si tu

.

…În ciuda aparenţelor, actual, comuna Şerbăneşti nu are hotar comun cu comuna Schitu-Greci?

 

POZA ZILEI