Cotidian Judetean de Atitudine si Informare
Astazi:  
Şofaru: ”Sper să ne revenim începând cu a doua etapă!”
Preşedintele executiv al celor de la Vedea Văleni (Liga IV-a), a declarat, ieri, că echipa sa nu va mai arăta aceeaşi lipsă de atitudine în etapele următoare ale actualei ediţii de campionat.
SPORT
CSM Slatina, succes în amicalul cu CSU Târgovişte!
Formaţia feminină de handbal CSM Slatina a câştifat amicalul disputat sâmbăta trecută pe terenul celor de la CSU Târgovişte, scor 72-40.
SPORT
Dunărea Corabia, victorie cu Oltul Giuvărăşti, în Liga a V-a!
Formaţia antrenată de Gigi Vâlcu s-a impus în prima etapă a Ligii a V-a în faţa celor de la Oltul Giuvărăşti, scor 6-1.
SPORT
Rafailă: ”Am făcut un joc bun, nu meritam să pierdem!”
Directorul sportiv de la Sportul Vişina Nouă, Adrian Rafailă, a declarat pentru GO că înfrângerea suferită pe terenul celor de CS Ştefăneşti, scor 2-1, în prima rundă a noii ediţii de campionat a Ligii a III-a nu este relevantă având în vedere jocul prestat de echipa pregătită de Laurenţiu Urîtu.
SPORT
Vedea Văleni a lăsat punctele la Coloneşti!
Vedea Văleni a pierdut jocul susţinut în deplasare pe terenul celor de la Vediţa Coloneşti, scor 2-0. Trupa lui George Şofaru a intrat încrezătoare pe teren numai că cei de la Vediţa Coloneşti au avut o ”pilă” la Divinitate, iar acest lucru a făcut ca inspiraţia să lucreze în favoarea gazdelor, care au deschis scorul graţie unui autogol al celor de la Vedea.
SPORT
Ghinuţă: ”Noul patron va aduce jucători de valoare!”
Preşedintele celor de la Oltul Sconiceşti, George Călinescu, alias, Ghinuţă, a declarat pentru GO că eşecul la scor înregistrat pe terenul celor de la Avântul Coteana, scor 8-0, a venit pe fondul utilizării unei echipe experimentale care a fost formată numai din juniori.
SPORT
AS Milcov, înfrângere neaşteptată la Potcoava!
Trupa lui Cătălin Ristea a pierdut primul joc oficial din acest sezon al Ligii a IV-a, după ce milcovenii au cedat toate cele trei puncte în disputa de pe teren străin cu Petrolul Potcoava,scor 2-1
SPORT
Sportul Vişina Nouă, eşec la Ştefăneşti!
Formaţia pregătită de Laurenţiu Urîtu a pierdut jocul disputat sâmbăta trecută în deplasare cu CS Ştefăneşti, scor 2-1.
SPORT
STIRI DIN ARHIVA:
Vezi toata arhiva
 
Pagina: 1 2 3 4
.

ULTIMA ORA

Grupul PP-DD are un nou lider la Camera Deputaților

Deputatul oltean Mitel Niculescu, este, începând de luni, noul lider al grupului PPDD în Camera Deputaţilor. 

Omul zilei

Cătălin Davidescu, primarul oraşului Scorniceşti, pentru organizarea celei de-a XX-a ediţie a Sărbătorii Pâinii.

Sondaj de opinie
Sunteti de acord cu desfiintarea sectiilor de vot speciale la prezidentiale?
  
VREMEA OLTULUI

Întrebarea zilei

Pentru a raspunde intrebarilor noastre sau pentru a participa la dezbaterile publice, fie accesati site-ul www.gazetaoltului.ro, sectiunea INTREBAREA ZILEI, fie ne scrieti pe e-mail: gazetaoltului@yahoo.com, redactia@gazetaoltului.ro sau pe adresa redactiei.

Ce vedetă internaţională este aşteptată la un festival de muzică uşoară de la Caracal?

Comenteaza si tu

.

... în Caracal se află ruinele unui turn care a fost atribuit de folclor împăratului roman Caracalla (217), de la numele căruia ar proveni denumirea municipiului?

 

 

POZA ZILEI

Un pupic... unu mic doar pentru tine!!!

Gazeta Oltului revine cu o nouă provocare pentru cititorii fideli și nu numai.

Rubrica „Poza Zilei" oferă posibilitatea celor pasionați de fotografie să trimită poze amuzante sau ipostaze inedite pe adresa redacției de e-mail: gazetaoltului@yahoo.com sau pe pagina de Facebook: Gazeta Oltului.

 

Ultimele comentarii
lili (2014-09-02 14:04:37.0)
Ia-l de trandafir, Socrate!
Socrate (2014-09-02 13:39:33.0)
TRANDAFIR P., Toata Stima pentru atitudinea ta (in ambele situatii) responsabila, civica, simtul tau de dreptate si pt. modul corect gramatical de a scrie!!! Dar, exista o lege, nedreapta, zic eu, care nu prevede nicio despagubire pt. stalpii de tensiune daca au fost amplasati inainte de 2007, decat daca se produce vreo pagupa proprietarului de teren in urma interventiilor de intretinere sau reparatii la respectivele retele electrice! Sunt Stan patitul!
TRANDAFIR P. (2014-09-02 13:24:01.0)
Cine respecta si cine verifica toate condiţiile stabilite în actele de reglementare din domeniul controlului BIOSECURITATII SI SANATATII POPULATIEI? .Spun ca VACILE CU BOALA LIMBII ALBASTRE se pot vindeca în 7-10 zile, iar prevenirea bolii se face prin dezinsecţii periodice pentru a distruge ţânţarii care transmit boala.Cine face DDD? Proprietarii sunt obligaţi să anunţe medicul veterinar dacă apar semne de boală la animale, cazurile de moarte suspectă sau tăierea de necesitate a exemplarelor bolnave. În plus, trebuie respectate regulile sanitare veterinare şi de zooigienă privind popularea, intretinerea, exploatarea şi transportul animalelor vii. Ce reguli, ce legislatie in domeniu este respectata de crescatorii de animale? Basme. Cand autoritatile din judet au facut control acasa la crescatorii de animale? Concret> In Caracal, pe str. Mircea Voda, de la nr. 161 si pana la capatul strazii s-au facut adevarate CAP-uri. S-a asfaltat si Primaria a trecut aceasta strada la impozitare la Zona 1. Pai poti circula fara sa intalnesti la tot pasul balegi? Faci jaloane sa nu dai peste ele. Nu poti lasa masina la poarta fara sa fie lovita sau zgariata de animale.In curti au mormane de balegar si cand ploua dau drumul la urina pe strada. Un miros foarte greu de suportat. Au mai adus si animalele altor persoane si le tin in curti langa case.Noile CAP-uri! De ce nu verifica Garda de Mediu, DSP, DSV, APIA ,Protectia Consumatorului, Primaria Caracal cum si daca acsti crscatori de animale respecta legislatia in domeniu? Vorbim de igiena, DDD, sanatatea locuitorilor din acea zona? Cum pot lua bani de la APIA fara a fi verificati daca indeplinesc conditiile minime de crestere a animalelor? Unde pastreaza distanta minima prevazuta de lege intre grajduri si case? Va rugam sa luati atitudine si cu ajutorul presei sa fie sesizate autoritatile competente. Sa verifice pe strada Mircea Voda din Caracal gospodariile de la nr. 161,163,165,167,169,171,175,185, 168. Sa intrebe vecinii despre aceste focare de infectie!Sa ia masurile concrete care se impun , fie pecuniare, fie interzicerea cresterii animalelor langa casele oamenilor. Au si 10-20 de capete de bovine. Va rugam inca o data sa sesizati Institutiile mai sus mentionate si sa urmariti daca si cum au luat atitudine la doleantele noastre. Pot lua legatura cu reprezentantii locuitorilor nemultumiti de mizeriile din zoana respectiva( nr. 173, 160,179,181,183,187etc). ... SI UNDE MAI PUNEM LA INDOIALA DACA VOR ANUNTA CAZURI DE BOALA LA ANIMALE?!? PAI ACESTIA SUNT IN STARE SA LE VANDA SI LESURILE LOR! Speram ca nu veti da la o parte acest mesaj si veti lua atitudine!
TRANDAFIR P. (2014-09-02 13:18:40.0)
Martin Zmelik, SEFUL CEZ ROMANIA , sa despagubeasca proprietarii terenurilor unde au fost amplasati stalpi de inalta tensiune. Cum asigura mentenanta fara a incalca dreptul de proprietate si a aduce prejudicii proprietarilor? Tulburare de posesie? Cum este asigurat de catre lege dreptul de proprietate al cetatenilor??? Noi platim impozit si ei ne folosesc terenurile!
TRANDAFIR P. (2014-09-02 13:09:24.0)
Spun ca animalele se pot vindeca în 7-10 zile, iar prevenirea bolii se face prin dezinsecţii periodice pentru a distruge ţânţarii care transmit boala.Cine face DDD? Proprietarii sunt obligaţi să anunţe medicul veterinar dacă apar semne de boală la animale, cazurile de moarte suspectă sau tăierea de necesitate a exemplarelor bolnave. În plus, trebuie respectate regulile sanitare veterinare şi de zooigienă privind popularea, intretinerea, exploatarea şi transportul animalelor vii. Ce reguli, ce legislatie in domeniu este respectata de crescatorii de animale? Basme. Cand autoritatile din judet au facut control acasa la crescatorii de animale? Concret> In Caracal, pe str. Mircea Voda, de la nr. 161 si pana la capatul strazii s-au facut adevarate CAP-uri. S-a asfaltat si Primaria a trecut aceasta strada la impozitare la Zona 1. Pai poti circula fara sa intalnesti la tot pasul balegi? Faci jaloane sa nu dai peste ele. Nu poti lasa masina la poarta fara sa fie lovita sau zgariata de animale.In curti au mormane de balegar si cand ploua dau drumul la urina pe strada. Un miros foarte greu de suportat. Au mai adus si animalele altor persoane si le tin in curti langa case.Noile CAP-uri! De ce nu verifica Garda de Mediu, DSP, DSV, APIA ,Protectia Consumatorului, Primaria Caracal cum si daca acsti crscatori de animale respecta legislatia in domeniu? Vorbim de igiena, DDD, sanatatea locuitorilor din acea zona? Cum pot lua bani de la APIA fara a fi verificati daca indeplinesc conditiile minime de crestere a animalelor? Unde pastreaza distanta minima prevazuta de lege intre grajduri si case? Va rugam sa luati atitudine si cu ajutorul presei sa fie sesizate autoritatile competente. Sa verifice pe strada Mircea Voda din Caracal gospodariile de la nr. 161,163,165,167,169,171,175,185, 168. Sa intrebe vecinii despre aceste focare de infectie!Sa ia masurile concrete care se impun , fie pecuniare, fie interzicerea cresterii animalelor langa casele oamenilor. Au si 10-20 de capete de bovine. Va rugam inca o data sa sesizati Institutiile mai sus mentionate si sa urmariti daca si cum au luat atitudine la doleantele noastre. Pot lua legatura cu reprezentantii locuitorilor nemultumiti de mizeriile din zoana respectiva( nr. 173, 160,179,181,183,187etc). ... SI UNDE MAI PUNEM LA INDOIALA DACA VOR ANUNTA CAZURI DE BOALA LA ANIMALE?!? PAI ACESTIA SUNT IN STARE SA LE VANDA SI LESURILE LOR! Speram ca nu veti da la o parte acest mesaj si veti lua atitudine!
POLITICA
 • Un deputat PSD propune, printr-o iniţiativă legislativă, introducerea votului obligatoriu
 • Monica Macovei a demisionat din PDL
 • PONTA, ÎN CĂUTAREA BANILOR PIERDUŢI
 • Klaus Iohannis anunţă că PNL şi PDL vor măsuri radicale
 • Florin Iordache:„Suspiciuniile celor din opoziţie sunt neîntemeiate”
 • ACTUALITATE
 • Comerţul cu amănuntul a crescut cu 8,2% în primele şapte luni
 • EXCLUSIV Firmele de asigurare pregătesc lista neagră a şoferilor cu probleme
 • Guvernul vrea să îngheţe preţul la gaze, în următorii doi ani
 • Boala limbii albastre, confirmată în judeţul Olt
 • Amenzi pentru unităţile de alimentaţie publică
 • EVENIMENT
 • Copii cu arsuri grave, în urma unui incendiu la Dăneasa
 • Conducea fără permis şi a alimentat fără să plătească
 • Fostul director de la CN „A.I. Cuza" Corabia a încetat din viaţă
 • NUP-urile se întorc împortiva lui Bercea
 • E.on: furtul de energie electrică este în creştere
 • Sinistraţii inundaţiilor încă au nevoie de ajutor
 • Oltenii nu se înghesuie să-şi caute de lucru
 • Siguranţa în şcoli, prioritară pentru poliţişti
 • Serviciile de comunicare electronică puse la dispoziţie de ANAF
 • Încă o bursă a locurilor de muncã pentru tinerii absolvenţi
 • ADMINISTRATIE
 • Cum va evolua cursul până la finalul anului, în opinia economistului care a descoperit recesiunea din România
 • Debitorii care nu-si pot achita creditele ipotecare ar putea scapa temporar de executarea silita
 • Seceta va continua să afecteze suprafeţe agricole din mai multe zone ale ţării
 • Podul Olt închis pentru reparaţii
 • Bani europeni pentru monumentele istorice din Caracal
 • INVATAMANT
 • BAC-ul de toamnă, promovat de mai puţin de 25% dintre elevii olteni
 • Pagube la şcoli după inundaţii
 • Unităţile de învăţământ la început de an şcolar
 • Profesori suficienţi la Olt
 • Pregătiri pentru începutul anului şcolar
 • SĂNĂTATE
 • Sănătatea ta: 10 reguli ca să-ţi alegi corect metoda de contracepţie
 • Chestionare privind integritatea medicilor din spitale
 • Solidaritate ZERO la Olt: Nu se înghesuie să doneze sânge
 • Sute de copii neimunizaţi la Olt
 • Metode simple ca să nu mai mănânci prăjituri
 • CULTURA
 • Două premii I pentru copiii din Pârşcoveni
 • Sărbătorii Pâinii de la Scorniceşti, un nou moment de bucurie
 • Ediţia a-XV-a a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban” la CARACAL
 • Sesiuni de caricaturi la minut
 • „Dârjovul” din Valea Mare, un ansamblu folcloric cu palmares bogat
 • MONDEN
 • Parfumul tău. Cum îl faci să persiste întreaga zi
 • Frumuseţe. Tratamentele naturale preferate de vedete. Simona Pătruleasa foloseşte uleiul de ricin
 • Motive pentru care nu scazi în greutate după naștere
 • Frumuseţe. 5 probleme pe care le ai cu părul şi cum să le rezolvi acasă
 • Luna septembrie aduce surprize pentru toate zodiile!
 • SPORT
 • Şofaru: ”Sper să ne revenim începând cu a doua etapă!”
 • CSM Slatina, succes în amicalul cu CSU Târgovişte!
 • Dunărea Corabia, victorie cu Oltul Giuvărăşti, în Liga a V-a!
 • Rafailă: ”Am făcut un joc bun, nu meritam să pierdem!”
 • Vedea Văleni a lăsat punctele la Coloneşti!
 • © - Toate drepturile rezervate - Gazeta Oltului
  Best view in Mozilla Firefox