Cotidian Judetean de Atitudine si Informare
Astazi:  
Mai e timp pentru titularizare
În judeţul Olt, îşi desfăşoară activitatea, în prezent, 5.000 de dascăli, peste 3.700 dintre aceştia fiind titulari.
Arhiva 09 ianuarie 2014
Autor articol: Nataşa Grigorescu
304 vizualizari

În acest an, cadrele didactice netitulare calificate, care obţin la concursul naţional minimum nota 7, au astfel posibilitatea să ocupe un post de titular. Aceştia îşi pot păstra statutul timp de şase ani, conform modificărilor aduse la Legea Educaţiei. Până acum, candidaţii trebuiau să susţină concursul de titularizare an de an dacă nu obţineau post în urma promovării examenului de titalarizare. În anul şcolar 2012-2013 din cei peste 800 de candidaţi care au participat la examenul de titularizare, 74,8% au promovat.  

Alte articole din aceeasi categorie:
Comenteaza articolul:
Nume:
Mesaj:
 
Introduceti codul din imagine:
 
 
Mesajele ce contin expresii indecente, injurii, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane, vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


 
Nu exista comentarii
 
.

  

Mircea Băsescu, audiat într-un nou dosar la DNA

Mircea Băsescu a fost adus, miercuri, la DNA pentru a fi audiat, într-un nou dosar. Fratele preşedintelui a fost audiat de data aceasta în calitate de denunţător după ce Nati Meir a trimis o scrisoare în care reclamă faptul că Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, ar fi încercat să îl convingă să dea declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus luni la DNA o scrisoare primită în arest de clientul său de la Nati Meir, în care acesta susţine că avocatul Pavel Abraham ar fi încercat să îl convingă să dea declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Omul zilei

Colonelul Marian Pică, şeful pompierilor din judeţ, pentru implicarea directă în salvarea oamenilor din calea şuvoaielor de apă.

Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de cum arata orasul Slatina, resedinta de judet in zonele periferice?
  
VREMEA OLTULUI

Întrebarea zilei

Pentru a raspunde intrebarilor noastre sau pentru a participa la dezbaterile publice, fie accesati site-ul www.gazetaoltului.ro, sectiunea INTREBAREA ZILEI, fie ne scrieti pe e-mail: gazetaoltului@yahoo.com, redactia@gazetaoltului.ro sau pe adresa redactiei.

În ce comună din nordul județului Olt viitura a distrus în totalitate parterul școlii gimnaziale?

 Comenteaza si tu

.

Sabin Bãlaşa – pictor şi realizator de animafilm s-a nãscut în 1932 la Dobreţu, judeţul Olt?

 

 

 

 

 

 

 

POZA ZILEI