Cotidian Judetean de Atitudine si Informare
Astazi:  
Mai e timp pentru titularizare
Publicat: miercuri 08.01.2014
În judeţul Olt, îşi desfăşoară activitatea, în prezent, 5.000 de dascăli, peste 3.700 dintre aceştia fiind titulari.
Arhiva 09 ianuarie 2014
Autor articol: Nataşa Grigorescu
408 vizualizari

În acest an, cadrele didactice netitulare calificate, care obţin la concursul naţional minimum nota 7, au astfel posibilitatea să ocupe un post de titular. Aceştia îşi pot păstra statutul timp de şase ani, conform modificărilor aduse la Legea Educaţiei. Până acum, candidaţii trebuiau să susţină concursul de titularizare an de an dacă nu obţineau post în urma promovării examenului de titalarizare. În anul şcolar 2012-2013 din cei peste 800 de candidaţi care au participat la examenul de titularizare, 74,8% au promovat.  

Alte articole din aceeasi categorie:
Comenteaza articolul:
Nume:
Mesaj:
 
Introduceti codul din imagine:
 
 
Mesajele ce contin expresii indecente, injurii, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane, vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


 
Nu exista comentarii
 
.

 

A murit în Penitenciarul din Craiova

Deținutul caracalean, Daniel Marinel Bogdan a murit  la sfârșitul săptămânii trecute în Penitenciarul din Craiova, în condiții suspecte. Familia bărbatului face acuzații asupra angajaților penitenciarului, susținând cu tărie că l-ar fi agresat fizic pe acesta. Procurorii Parchetului Craiova au deschis deja un dosar pentru a stabili cu exactitate cauzele morții acestuia și investighează de asemenea, acuzaţiile de abuz în serviciu, aduse angajaților penitenciarului. Daniel Marinel Bogdan a fost condamnat la 6 ani de închisoare la începutul acestui an pentru trafic de persoane.

Omul zilei

Cătălin Rotea director al Direcţei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor pentru modul în care coordonează activitatea din cadrul instituției.

Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de cum arata muncipiul Slatina din punct de vedere al curateniei?
  
.

 

Întrebarea zilei

Pentru a raspunde intrebarilor noastre sau pentru a participa la dezbaterile publice, fie accesati site-ul www.gazetaoltului.ro, sectiunea INTREBAREA ZILEI, fie ne scrieti pe e-mail: gazetaoltului@yahoo.com, redactia@gazetaoltului.ro sau pe adresa

redactiei.

  Întrebarea zilei

Cine este primarul social democrat care nu mai dorește să candizeze pentru un nou mandat la localele din vară?

          Comenteaza si tu

.