Perieți: Răzvan Rada a depus jurământul!

0
501

Răzvan Rada a depus, marți, 27 octombrie 2020, jurământul de credință față de locuitorii comunei Perieți.
”Am candidat la Primăria Perieți pentru că fiecare dintre voi să aibă un trai mai bun, iar faptul că mi-ati acordat votul vostru de încredere mi-a arătat că suntem mulți cei care ne dorim acest lucru.
Mulțumesc tuturor, locuitorilor din Perieti care m-ați votat, dar și celor care nu m-ati votat pentru că, în următorii patru ani, o să vă conving de ce meritam și votul vostru.
De astăzi, ne apucăm de treabă pentru că, odată cu depunerea jurământului, începem efectiv să lucrăm ca o mare echipă, eu, consilierii locali, angajații Primăriei Perieți și cetățenii din Perieți și așa cum v-am spus, avem multe de făcut pentru comuna noastră și „ACASĂ, LA PERIEȚI NE OPRIM CÂND TERMINĂM!”
Azi, o fost o zi specială pentru mine, ziua în care mi-am luat un nou angajament important în viața mea și îl voi onora prin muncă și implicare!
Vă mulțumesc vouă, vecinilor și prietenilor mei din Perieți, familiei mele, dar și noii mele familii politice, președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și vicepreședintilor Virgil Delureanu și Ionuț Ivan pentru susținere, lui Florin Barbu, candidat PSD pentru Camera Deputaților, pentru că a fost alături de mine și m-a ajutat să câștig aceste alegeri, deputatului Marius Iancu care mi-a acordat sprijin și încredere și vecinului și prietenului meu, Tudor Marineata, primarul comunei Bălteni.
Sunt convins că vor fi în continuare alături de mine și de comuna noastră și că, împreună, vom face multe investiții importante în Perieți.
Ne vom onora promisiunea și „INVESTIM ÎN PERIEȚI” că să avem cu toții, „Siguranța unui trai mai bun”!” a declarat edilul comunei Perieți.